Image-Line - FL Studio Producer Edition + Signature Bundle (v20.5.0.1142 x86 x64)


DirectSound sürücüleri ileönerilenSes Kartı. ASIO / ASIO2 uyumlu ses kaydı için gereklidir (FL Studio genel ASIO4ALL sürücüler ile kurulur)
Açıklama: Image-Line FL Studio Producer Edition, kendi müziğinizi yaratmanız için dünyadaki en iyi programın yeni bir sürümüdür, kendi tarzınızı kendi izlerinizi oluşturabilir, karıştırmak, düzenlemek, kesmek, değiştirmek ve hatta çalışmak için milyonlarca farklı işlevi kaydetmek için vokalleri kaydedebilirsiniz. Ses ile
14 yıldan fazla bir süredir süren yenilikçi gelişimden oluşan eksiksiz bir müzik yazılımıdır. Oluşturmak, düzenlemek, kaydetmek, düzenlemek, karıştırmak için tek bir pakette ihtiyacınız olan her şey. FL Studio, beyninizden hoparlörlerinize en hızlı yoldur.
Artık program arayüzü, monitörünüzün herhangi bir ekran çözünürlüğü için kolayca ölçeklenebilir. Yeni, daha uygun kurulum VST eklentileri ve araçlarını sıralama ve başlatma. Tarayıcıda yeni sekmeler ve kategorilerin yanı sıra, farenin sağ düğmesiyle içerik silme özelliği de ortaya çıktı.






Image-Line FL Studio Producer Edition, kendi müziğinizi yaratmanız için dünyadaki en iyi programın yeni bir sürümüdür, kendi tarzınızı kendi izlerinizi oluşturabilir, karıştırmak, düzenlemek, kesmek, değiştirmek ve hatta çalışmak için milyonlarca farklı işlevi kaydetmek için vokalleri kaydedebilirsiniz. Ses ile 14 yıldan fazla bir süredir süren yenilikçi gelişimden oluşan eksiksiz bir müzik yazılımıdır