Ableton - Live Suite 10.1 (WIN & MacOS X) FULL


- Intel® Core ™ 2 Duo işlemci. Intel® Core ™ i5 işlemci veya daha hızlı önerilir.
- 4 GB RAM (8 GB veya daha fazlası önerilir)
Açıklama: Ableton Live Suite, devrim niteliğinde bir müzik prodüksiyon çözümüdür. Her şeyden önce, dijital bir ses iş istasyonudur (DAW) ve bu şekilde değerlendirilmelidir. Müzikal fikirlerinizi bir ses / MIDI ortamında oluşturmanıza, kaydetmenize, remiks etmenize, doğaçlamamıza ve düzenlemenize olanak tanır. Ableton Live, akustik, elektronik ve sanal cihazların yanı sıra dijital ses kayıtlarınızı ve MIDI dizilerinizi, benzersiz bir kullanım kolaylığı ile tek bir arayüzde birleştirir. Ableton Live'ı yazılım sıralayıcılar ve kayıt yazılımı için kalabalık pazardan ayıran şey, 2 sezgisel iş akışı modu kullanan basit ve yenilikçi arayüzüdür. Basitçe söylemek gerekirse, Ableton gerçekten önemli olana odaklanmanıza izin verir: müziğiniz.
Ableton Live 10 Suite şunları içerir :
Ableton Live,
13 cihazın yeniden tasarlanmış ve daha bilgilendirici bir arayüzüyle (Wavetable, Operatör, Sampler, Analog ve diğerleri dahil)
ses ve MIDI (56 Yankı, Pedal, Beat Repeat, Amp, Vocoder dahil) işleme efektleri , Glue and more ve daha fazlası)
Ableton Live 10 Suite'in Avantajları :
Kendi müziğinizi yaratın
Yaratıcılığınız için ihtiyacınız olan her şey pakete dahil edilmiştir.
Max için Live ile kendi efektlerinizi ve enstrümanlarınızı oluşturun
Piyasadaki diğer DAW'lar kıyaslandığında hantal gibi görünse de, Ableton Live arayüzü kullanımı oldukça sezgiseldir. Diğer DAW'ların karmaşık arayüzlerinin mantıksız ve mantıksız olduğunu fark ederseniz, Ableton Live'ın sadeliği ve zarafeti kesinlikle en azından denemeniz için bir neden olacak ve sonunda tamamen Ableton'a geçeceksiniz.




Ableton Live Suite, devrim niteliğinde bir müzik prodüksiyon çözümüdür. Her şeyden önce, dijital bir ses iş istasyonudur (DAW) ve bu şekilde değerlendirilmelidir. Müzikal fikirlerinizi bir ses / MIDI ortamında oluşturmanıza, kaydetmenize, remiks etmenize, doğaçlamamıza ve düzenlemenize olanak tanır.